NKL-faniklubi

 

    Mikä on NKL?

    Uutisia

    Päivän suosikkipelaajat

    Faniklubin jäsenet

    Alajaostot

    #NKL-fani

    Edelliset kaudet

    Liity NKL-faniklubiin

    Muuta jäsentietojasi

FaniKlubin uutisia

27.3. 2006
Lauantain (25.3) Gaala-illassa palkittiin Faniklubin suosikkipelaajana ylivoimaisesti eniten ääniä kerännyt Marjo Nieminen - onnittelut! Aiemmin päivällä pelattiin All Stars -ottelu, jossa "muun maailman" -joukkueessa pelasivat fanien nimeäminä pelaajina Marjo Nieminen, Jussi Ahonen, Jukka Tanninen ja Antti Nousiainen - Sami Kontio ei fanien ehdotuksesta huolimatta päässyt paikalle. Faniklubi onnittelee kaikkia voittajia ja kiittää muitakin (lue: liikapelaajat/divaripelaajat/fanit/katsojat/tuomarit/hallitus) hienosta kyykkätalvesta 2005-2006! Ensi kaudella uudet kujeet!

Äänestystulokset 2006

14.3. 2006
NKL-kausi vedetään pakettiin lauantaina 25.3., kun päivällä pelataan All Stars -ottelu ja illalla vietetään Gaalaa, jossa myös palkitaan kauden aikana ansioituneita. Siispä myös äänestys Faniklubin suosikkipelaajasta on aloitettu (äänestyaika loppuu ma 20.3. klo 24.00)! Tarkat äänestysohjeet on lähetetty kaikille spostilistalla majaileville - mikäli olet fani ja et jostain syystä ole spostilistalla, pyydä ohjeet mailitse em. uutisotsikossa mainitulta henkilöltä.

10.11. 2005
Faniklubin uusi puheenjohtaja löytyi tavallista vähemmän vääntöä sisältäneiden neuvottelujen tuloksena jo tänään. Uusi PJ on Antti Ylönen. Onnea!

10.11. 2005
NKL:ssä on taas tapahtunut muutoksia ja faniklubin sivut on päivitetty vastaamaan nykyistä tilannetta. Uusi MULK-alajaosto saikin heti ensimmäiset faninsa. Mulkissa pelaa entinen faniklubin kekkuli Marjo Nieminen, joten faniklubiin kaivataan kipeästi uusia kekkuleita.

24.3. 2005
Faniklubi valitsi vuoden 2005 All Stars -peliin perinteiset neljä edustajaa. Fanit äänestivät tällä kertaa mukaan Jussi Ahosen, Mikko Raatikaisen ja Mikko Kuusion ITKK:sta sekä Juha Variksen LMTVO:sta. Gaalaillassa faniklubin suosikkipelaajan nauha laskettiin Mikko Raatikaisen hartioille "Hyvä Raatsi!"-huutojen raikaessa.

23.11. 2004
Kesän aikana tehtyjen tietoteknisten muutosten seurauksena faniklubin postituslista on kadonnut bittitaivaaseen. Joitain osoitteita on onnistuttu jo kaivelemaan esille mutta pitkälti toistakymmentä fania puuttuu yhä postituslistalta. Jos arvelet että saattaisit olla yksi heistä niin varmista ystävällisesti asia esim. sivujen yhteessä olevalla tietojenmuutoslomakkeella, tai suoraan mailitse osoitteeseen mniemine ät cc.joensuu.fi.

18.11. 2004
Kyykkäkausi on jälleen käynnistynyt ja ainakin yksi faniklubin edustaja on jopa käynyt tarkkailemassa pelejä. Eniten faneja lämmittäneistä suorituksista myönnetään viime kauden malliin kunniamainintoja. Tilannetta voi seurata päivän suosikkipelaajat -sivulta, ja faniklubin jäsenet voivat halutessaan vaikuttaa valintaan.

20.3. 2004
Gaalaillassa palkittiin jälleen perinteisin menoin ja komean missinauhan kera faniklubin suosikkipelaaja. Tänä vuonna äänestyksen voitti ITKK:n Jussi Ahonen. Kiitos kaikille äänestäneille.

11.3. 2004
Faniklubin äänestyksessä valittiin All Stars -peliin Jussi Ahonen, Juha Varis, Ilmari Laakkonen ja Katja Talvirinne. Kiitoksia kaikille äänestäneille. Suosikkipelaajaa ehtii äänestää vielä 19.3. asti ja tilanne äänestyksessä on yhtä tasaväkinen kuin edellisinäkin vuosina joten käyttäkäähän äänioikeuttanne!

5.2. 2004
Fanit ovat päättäneet nimittää Päivän suosikkipelaajan aina kun katsovat tämän tarpeelliseksi, eli useimmiten liigan pelipäivinä. Tilannetta voi seurata Päivän suosikkipelaajat -sivulta.

13.4. 2003
FaniKlubi uudistui. Jäsenrekisteriä siivottiin aktiivisten ihmisten löytämiseksi suuresta passiivisesta joukosta. FaniKlubin uudistusprosessia jatketaan suunnitelmien mukaisesti.

13.4. 2003
Lakkautettu alajaosto OLPO. Uutena alajaostona perustettiin VTTU, joka sai heti ensimmäisen faninsa.

Uutisia edellisiltä kausilta

takaisin pääsivulle